Балчун розповів, скільки "Укрзалізниця" витратить на оновлення рухомого складу

Голова відомства пообіцяв, що за 5 років планують придбати та відремонтувати 96 тисяч одиниць рухомого складу, на що інвестують 108 мільярдів гривень.

Ілюстрація:nc4.info

Правління ПАТ "Укрзалізниця" затвердило стратегію розвитку оновлення рухомого складу до 2021 року. Про це заявив голова "Укрзалізниці" Войцех Балчун під час презентації новозбудованих вантажних вагонів, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу компанії.

За словами Балчуна, залізнична галузь має амбітні плани щодо кардинального оновлення основних фондів.

"За 5 років придбаємо та відремонтуємо 96 тисяч одиниць рухомого складу, на що інвестуємо 108 мільярдів гривень", - сказав Балчун.

"Перші плани - 9 тисяч вантажних вагонів наступного року. З них 1070 – дефіцитні зерновози, завдяки чому збільшимо парк цього рухомого складу на 10%", - сказав голова компанії.

Безробітні українці отримають по $500: Стало відомо, кому дадуть гроші

субота, 18 травень 2024, 17:27

Безробітні мешканці Дніпропетровщини, Миколаївщини, Херсонщини та Запорізької області мають змогу пройти професійні курси за грантові кошти. На підвищення кваліфікації чи здобуття нових професійних навичок вони можуть отримати $500, тобто майже 20 тис....

У Польщі змінюють виплати для біженців - ось що потрібно знати українцям

субота, 18 травень 2024, 8:30

Українським біженцям у Польщі - приготуватися. Місцевий уряд планує серйозні зміни, зокрема скасування деяких популярних виплат. Які пільги поляки хочуть прибрати, а які залишаться? А також про те, як різні країни Європи борються за українських біженці...