Бальцерович пояснив, що може підштовхнути розвиток української економіки

Радник президента вважає, що основними завданнями України є скорочення можливостей для прояву корупції, а також реструктуризація або закриття непотрібних державних агентств.

Лєшек Бальцерович. Фото:timeua.info

Підштовхнути до зростання українську економіку може сильний сектор бізнесу. Про це заявив радник президента України Лєшек Бальцерович, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

За його словами, основними завданнями України на даний момент є скорочення можливостей для прояву корупції, що вже здійснюється, а також реструктуризація або закриття непотрібних державних агентств.

"Хороша політика повинна припускати умови для розвитку приватного сектора - дрібного і середнього бізнесу, зміцнення законодавчих інституцій", - зазначив Бальцерович. Він також додав, що головною рушійною силою відновлення повинен стати саме приватний сектор, якому потрібна підтримка з боку законодавства.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Життя без пенсії? Чого чекати українцям, які не напрацювали трудового стажу, але досягли пенсійного віку

понеділок, 6 травень 2024, 12:43

В Україні громадяни, які взагалі не напрацювали страхового стажу при досягненні пенсійного віку - можуть претендувати на допомогу від держави, передають Патріоти України. . Такі виплати не є пенсією, а лише тимчасовою державною соціальною допомогою не...