Бажаємо нових "успіхів": Російський рубль рекордно обвалився

Передбачається, що через нові санкції курс російського рубля може впасти на 15% (до 73 руб. за долар).
Рубль продовжить падати? Ілюстрація: соцмережі.

Американський долар вперше з початку квітня перевищив рівень 65 рублів, піднявшись до 65,047 рублів, передають Патріоти України.

Як повідомляє "Комерсант", до півторарічного максимуму, встановленого в квітні 2016 року, курс долара станом на сьогодні на 15:50 не дотягнув всього 1 копійку. При цьому до 17:20 він трохи стабілізувався, опустившись до 64,72 рублів.
Курс євро в ході торгів до 17:20 досяг рівня 75 рублів, що на 1,4 рубля вище закриття попереднього дня. Нагадаємо, минулого тижня група сенаторів США від Республіканської та Демократичної партій представила законопроект, покликаний, за їхніми словами, посилити тиск на Росію у відповідь на втручання Москви в американські вибори, її діяльність в Сирії і анексію Криму.
Законопроект ще має бути ухвалений Конгресом і схвалений президентом Дональдом Трампом. Нові санкції спрямовані проти енергетичного сектора, імпорту урану з РФ, а також проти російських олігархів. Однак найбільшу увагу привернула запропонована заборона на покупку нового суверенного боргу Росії і посилення санкцій проти російських Ощадбанку, ВТБ, Газпромбанку, Россельхозбанку, Зовнішекономбанку, а також введення нових - проти Промсвязьбанку.
Передбачається, що через нові санкції курс російського рубля може впасти на 15% (до 73 руб. за долар), проте в той же час не виключено, що вони не стануть жорстким ударом по інвесторах в Росію. Раніше сьогодні стало відомо, що акції Ощадбанку і ВТБ обвалилися на чутках про нові санкції.
Джерело: LIGA.net

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, цигарками та пальним: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:50

В Україні запровадять нові правила виробництва та обігу підакцизної продукції. Йдеться про алкоголь, тютюнову продукцію та пальне. Норми ліцензування торгівлі та виробництва таких товарів буде прописано в абсолютно новій редакції старого закону, який д...