Ближче до виборів: Гройсман розповів, коли українцям знов підвищать пенсії

Прем'єр додав, що, завдяки проведеній пенсійній реформі, пенсії майже 5 млн українців виросли більш ніж на 400 гривень.

Володимир Гройсман. Фото: РБК.

Наступний раз пенсії українців перерахують у 2019 році. Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман під час Години запитань до уряду у Верховній Раді 22 грудня, передають Патріоти України.

"Черговий перерахунок пенсій для українських громадян станеться у 2019 році, а не так, як це робили колись політики", - зазначив він.

Прем'єр додав, що, завдяки проведеній пенсійній реформі, пенсії майже 5 млн українців виросли більш ніж на 400 гривень. Нагадаємо, раніше Гройсман заявив, що пенсії військовим пенсіонерам зростуть у середньому на 1,5 тис. грн завдяки законопроекту про осучаснення виплат.

Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...