Бо вони - управлінський персонал: ЗМІ оприлюднили дані про величезні зарплати керівництва "Укрзалізниці"

Заробітна плата провідного управлінського персоналу “Укрзалізниці” за 2016 рік склала майже 20 мільйонів гривень.

На зарплату управлінському персоналу "УЗ" минулого року пішло майже 20 млн грн. Ілюстрація:https://www.obozrevatel.com

В “Укрзалізниці” опублікували фінансову звітність за минулий рік, оголосивши зарплатну відомість. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

Заробітна плата провідного управлінського персоналу “Укрзалізниці” (УЗ) за 2016 рік склала майже 20 мільйонів. Такі дані містяться в консолідованій фінансовій звітності УЗ, підготовленій компанією EY.

Згідно з документом, до реорганізації провідним управлінським персоналом “Укрзалізниці” вважалися члени її ради в кількості 11 осіб. Починаючи з 1 грудня 2015 року, провідним управлінським персоналом вважається правління ПАТ “Укрзалізниця” і наглядова рада у складі 7 осіб та 11 осіб відповідно.

“За 2016 і 2015 роки витрати на винагороду провідного управлінського персоналу складалися в основному з заробітної плати та відповідних нарахувань та склали 19,24 млн гривень і 2,724 млн гривень, відповідно. Отримання винагороди членами наглядової ради не передбачено”, – йдеться в звіті.

Як відомо, Головою правління "УЗ" є польський менеджер Войцех Балчун, членами правління – Ремігіуш Пашкевич, Олександр Бужор, Іренеуш Василевський, Сергій Михальчук, Желько Марчек і Марек Злосний.

Місячна заробітна плата тільки одного Балчуна становить 461 тис. гривень.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...