Через махінації Януковича і Ко: В Україні заарештували акції відомого оператора зв'язку

Крім акцій "Укртелекому" також були арештовані і 100% корпоративних прав ТзОВ "Тримоб".

Ілюстрація:UkrMedia

В Україні заарештували 92,79% акцій компанії "Укртелеком" у зв'язку з порушеннями умов її приватизації екс-президентом України, втікачем Віктором Януковичем і членами його уряду. Про це написала прес-секретар генерального прокурора Юрій Луценко Лариса Сарган на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

За її словами, 92,7906% державного пакета акцій підприємства було продано за заниженою вартістю (на 1 623 млн гривень). Крім того, в процесі угоди по приватизації з Державного бюджету було незаконно виділено 220 млн гривень.

"У провадженні доведено заниження вартості пакету акцій ПАТ "Укртелеком" на 1 623 млн. грн., підтверджено незаконне виділення з державного бюджету України 220 млн. грн., у зв’язку з чим повідомлено про підозру Януковичу В.Ф., Азарову М.Я., Колобову Ю.В., Арбузову С.Г. та ще низці осіб." - повідомила прес-секретар генпрокурора.

Слід зазначити, що крім акцій "Укртелекому" також були арештовані і 100% корпоративних прав ТОВ "Тримоб".

"Отримано дозволи суду на здійснення спеціального розслідування стосовно Януковича В.Ф. та Колобова Ю.В. Рішення суду про дозвіл на здійснення спеціального розслідування щодо Азарова М.Я. та Арбузова С.Г. очікується найближчим часом. Після отримання дозволів суду провадження буде скероване до суду." - повідомила Сарган.

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...