Через жорсткі санкції України російський банк вже втратив більше мільярда доларів

Російська група ВТБ скаржиться, що українські санкції набагато жорсткіші, ніж європейські.

Російський банк втратив більше мільярда доларів через санкції України. Фото: finsovet.org.

Загальні втрати від ситуації в Україні російська група ВТБ оцінила у 85,4 млрд руб. (1,36 млрд дол.). Відтак, українські санкції виявилися жорсткішими за санкції ЄС. Про це в інтерв'ю "Комерсанту" розповів перший заступник голови ВТБ Юрій Соловйов, передають Патріоти України.

"Ми, на жаль, продовжуємо перебувати під тиском. Україна ввела санкції щодо російських банків. Причому ці санкції жорсткіші, ніж європейські. Зараз нам практично заборонено докапіталізувати свої українські банки. В результаті ми фактично змушені розлучитися з українським БМ-банком", – розповів Соловйов.

Він розповів, що сподівається на те, що доля банків групи в Україні буде вирішена вже невдовзі.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Такого ще не було! Польща фіксує радикальні зміни на ринку праці

п’ятниця, 26 липень 2024, 22:30

У Польщі кількість безробітних упала до мінімуму 1990 року. Про це пише Wpost, посилаючись на дані Центрального статистичного управління (GUS), передають Патріоти України. Так, у Польщі значно скоротився рівень безробіття. Так мало людей без роботи, як...