Енергетичний потенціал: У США виявили найбільше за всю історію нафтогазове родовище

Родовище Wolfcamp складається із 20 млрд барелів нафти, 16 трлн кубічних футів природного газу і 1,6 млрд барелів газоконденсату.

Сланцеве родовище. Ілюстрація:ipress.uaТехаське сланцеве родовище Wolfcamp визнали найбільшим за всю історію США. Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на USGS, зазначають Патріоти України.

Родовище Wolfcamp складається із 20 млрд барелів нафти, 16 трлн кубічних футів природного газу і 1,6 млрд барелів газоконденсату.

"Той факт, що це найбільше родовище нафти, яке ми коли-небудь бачили, показує, що навіть в тих районах, в яких вже здобуті мільярди барелів нафти, є ще потенціал для виявлення додаткових кількох мільярдів", - сказав координатор програми енергетичних ресурсів USGS Уолтер Гідрош.


Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...