"Головним потерпілим буде український користувач": У "Яндексі" нервово відреагували на запроваджені санкції

​Компанія переймається втратою відчутної частки користувачів

"Яндекс" хвилюється через втрату відчутної частки користувачів. Ілюстрація:www.rbc.ru

У компанії "Яндекс" шкодують, що санкції України проти Росії "зводять нанівець багаторічні зусилля команди". Про це йдеться у прес-релізі компанії, передають Патріоти України.

В "Яндексі", вочевидь, нервують через втрату відчутної частки користувачів і стверджують, що "головний потерпілий від санкцій – це український користувач". "Бізнес групи компаній "Яндекса", звичайно, дуже великий, і санкції не матимуть на нього негативного впливу", – йдеться у прес-релізі.

В компанії також не забули нагадати, що "Яндекс" розвиває свої сервіси для України з 2005 року. В "Яндексі" також стверджують, що запроваджені Україною санкції спрямовані перш за все проти "11 мільйонів українських користувачів, які щомісяця обирають наші сервіси, і проти тисяч українських організацій, які використовують наші технології і сервіси для розвитку своїх бізнесів".

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...