Гонтарева тягне свого господаря у небуття: «У Порошенка вже є одна жовта картка, "наривається" на другу», - Тарута

Президент Петро Порошенко повинен звільнити главу Нацбанку Валерію Гонтареву. В іншому разі реакція суспільства може для нього бути нищівною.
Сергій Тарута

Про це заявив народний депутат Сергій Тарута в інтерв'ю журналу "Країна", зазначають Патріоти України.

"У Порошенка вже є одна жовта картка. Якщо не відреагує на Гонтареву, отримає другу. Мені б не хотілося, щоб його видаляли з поля таким чином. Тому повинна бути дуже швидка рефлексія на те, що відбувається в суспільстві", - сказав Тарута.

Президент повинен побачити реальний стан життя громадян, а не обмежуватися інформацією, яку йому подає оточення.

"На четвертому поверсі бачить лише частину інформаційного потоку, яку йому підготували. Думає, що можна маніпуляціями і командою силовиків щось змінити. Ні. Силовики можуть захистити наші кордони, зменшити криміногенну обстановку. Але змінити ситуацію в економіці, соціальному та політичному житті неможливо", - зазначив політик.

Він закликав Порошенка до справедливості.

"Конституція повинна бути однаковою для всіх. Без преференцій. А у нас щодо Гонтаревої і наближених закон не працює, а по відношенню до інших - працює. Це точно країну не вилікує, а швидше дестабілізує. Реакція суспільства буде непередбачуваною. Хочеться, щоб він це зрозумів. Ми всі в реанімації. Президент повинен бути одним із головних лікарів. Це його вибір", - сказав Тарута.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...