І це ще тільки початок: У Франції заарештували російське майно на мільярд євро

Російські активи арештували у справі колишніх акціонерів ЮКОСа.

Ілюстрація:news.tut.by

Вартість російських активів, заарештованих у Франції у зв'язку з рішенням третейського суду в Гаазі у справі колишніх акціонерів ЮКОСа, склала 1 мільярд євро. Таку оцінку привели колишні мажоритарні акціонери компанії. Раніше вартість активів не називалася. Про це пише Медуза, інформують Патріоти України.

Серед іншого, арешт наклали на гроші МІА "Росія сьогодні" і ФГУП "Госзагрансобственность", на заборгованість компанії Eutelsat перед ФГУП "Космічний зв'язок", а також на акції Eutelsat, які контролює "Космічний зв'язок". Крім того, відомо про арешт платежів компаній Arianespace і Air France російським контрагентам.

Крім того, акціонери ЮКОСу намагаються повернути стягнення на фінансові гарантії, надані банком Societe Generale "Рособоронекспорту" в зв'язку з розірванням контракту на поставку кораблів-вертольотоносців типу "Містраль".

Вартість газу для побутових споживачів в Україні: Озвучено тарифи на наступні 12 місяців

четвер, 2 травень 2024, 9:59

Усі 12 постачальників, що наразі присутні на ринку, оприлюднили свої річні тарифи на газ для побутових споживачів. Йдеться про ціни на природній газ, що будуть діяти до квітня 2025 року, передають Патріоти України. Зазначається, що як і два попередні с...

Ситуація критична? Половина енергетичної системи України пошкоджена, - Кулеба

четвер, 2 травень 2024, 9:50

Половина енергетичної системи України пошкоджена, про це заявив очільник МЗС Кулеба в інтерв'ю американському виданню Foreign Policy, передають Патріоти України.