Як казав Путін, то була біла смуга: Ціни на нафту прискорили падіння

​Падіння цін на нафту стало реакцією на повідомлення Американського інституту нафти про несподіване зростання запасів у США​.

Ілюстрація:www.rbc.ua

Сьогодні, 30 грудня, ціни на нафту прискорили падіння. Нафта марки WTI дешевшає на 2,3%, як реакція на повідомлення Американського інституту нафти про несподіване зростання запасів у США і напередодні публікації відповідних даних Міненерго країни. Про це пише видання Прайм, передають Патріоти України.

Станом на 16 годину за київським часом, вартість лютневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 1,96% - до $ 37,05 за барель. Ціна лютневих ф'ючерсів на нафту марки WTI опускалася на 2,3% - до $ 37,00 за барель.

Раніше API повідомив, що запаси нафти в США минулого тижня зросли на 2,9 млн барелів - до 487,7 млн барелів, у той час як аналітики очікували зниження на 1 млн барелів. Тепер інвестори очікують даних по запасах від Міненерго США.

В цілому ж, обсяг торгів на сировинних ринках продовжує залишатися істотно нижче звичайного напередодні закінчення року і новорічних святкувань.

Україна внаслідок війни з РФ втратила чверть економіки: Держстат розкрив підрахунки щодо ВВП

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:30

Українська економіка за підсумками 2023 року збільшилась на 5,3% (зростання реального внутрішнього валового продукту, ВВП). При цьому показники все одно далекі від тих, що були на початок повномасштабного вторгнення РФ. Реальний ВВП становить лише 75% ...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...