Як скрепи самі риють собі могилу: Банки РФ розікрали майже 1 трлн. державної допомоги, для подолання наслідків санкцій

Негативну тенденцію в банківському секторі РФ переламати не вдалося.

Ілюстрація:http://ua-ekonomist.com/

Державна підтримка російських банків, яким було виділено 827 мільярдів рублів, не змогла переламати негативні тенденції в банківському секторі - практично кожен другий банк-учасник програми втратив всі виділені державою гроші. Про це на засіданні Держдуми повідомила глава Рахункової палати Тетяна Голікова, передають Патріоти України з посиланням на finanz.ru.

За її словами, з 32 банків, які отримали від держави вливання в капітал у вигляді ОФЗ, на кінець третього кварталу 2016 року лише у 17 було зафіксовано фактичне збільшення власного капіталу.

"За 9 місяців 2016 року 12 докапіталізованих банків згенерували збиток в сукупному розмірі майже 70 млрд рублів, а 8 докапіталізованих банків продемонстрували стабільно збиткову діяльність", - розповіла Голікова.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...