Як вирішити проблему держборгу України: Екс-міністр пропонує продавати землю

Суслова вважають "проросійським адептом".

Віктор Суслов. Фото: E-news.su

З-за взятих у міжнародних фінансових організацій кредитів Україна потрапила у спіраль нарощування боргів. Про це екс-міністр економіки Віктор Суслов розповів під час чату в "Главреді", повідомляють Патріоти України.

"Щоб вирішити проблему державного боргу, як раз треба було б припинити цей борг нарощувати, тобто відмовитися від зовнішніх запозичень. Однак Україна не може цього зробити — нам нічим буде оплачувати імпорт, нам нічим буде повертати зовнішні борги", — каже Суслов.

"Тому Україна дійсно потрапила в замкнене коло, а точніше — в спіраль нарощування боргів. Останнім джерелом сплати цих боргів залишається українська земля", — поділився думкою екс-міністр економіки. "Тому, очевидно, українській владі рано чи пізно доведеться прийняти рішення про дозвіл продажу земель сільськогосподарського призначення іноземним власникам", — підсумував Віктор Суслов. Цікаво, що лише "проросійські" політики пропонують подібні рішення, а таким Суслова екс-колеги і вважають, бо він у своїх інтерв'ю часто намагався "вигородити" Януковича.

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...

Росія атакувала енергооб’єкти у шести областях України - ввечері можливі обмеження споживання

середа, 8 травень 2024, 10:30

Ворог атакував об’єкти енергетичної інфраструктури у 6 областях. У вечірні години можливе застосування обмеження споживання електроенергії. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України. "Ворог масовано атакував об’єкти генерації та пере...