Їм все мало: Нардепи хочуть підняти собі зарплату в чотири рази

Згадати з цього приводу важливість економії чи кризу в країні депутати не бажають.

Верховна Рада. Фото: officialpost.net.

Заробіток народних депутатів може вирости відразу в 2,5-4 рази. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.

За словами заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенко, зараз у парламенті обговорюють два варіанти. «Або зарплату підвищать до 17000, або до 25 000. Зараз збирають підписи», - сказав він.

Нагадаємо, нещодавно на регламентному комітеті Ради вже обговорювали платню депутатів. Там пропонували цифру в 17 500, тобто підвищення більш ніж удвічі, оскільки зараз парламентарі отримують 6500. Раніше вони самі проголосували за зниження своїх доходів через кризу. Правда, це рішення тоді викликало суперечки. Мустафа Найєм та Ганна Гопко висловлювали думку, що це занадто мало. Але зараз парламентарі обговорювати цю тему не хочуть.

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...