Хіти тижня. ​Даєш третій, Керченський: У Росії протягом доби обвалився вже другий міст (фотофакти)

Другий раз за день в Росії обвалився автомобільний міст. Катастрофа сталася під час проїзду вантажного автомобіля, вага якого перевищувала допустиму норму.

разрушенный мост в Мордовии

Як повідомляли Патріоти України перший обвал стався у третьому за розміром місті Амурської області Свободному. Всього за кілько годин стало відомо про другу катастрофу схожого ґатунку у Мордовії, знамениту своїми тюремними таборами.

Як повідомляє одне з російських видань, залізобетонний міст обрушився в Дубенському районі Республіки Мордовія між селищами Дубенки і Ардатови.

Постраждалих в результаті інциденту немає, але у рятувальників виникли складнощі з підйомом самоскида.

Раніше повідомляли, що у Кримського моста, який Росія побудувала між окупованим півостровом і Краснодарським краєм РФ, немає майбутнього. Адже побудований без дотримання всіх норм геодезії і будівництва такого роду споруд.


У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...