Хіти тижня. Гройсман назвав підлеглих Авакова та Грицака недоумками

Прем’єр вважає, що силові органи тиснуть на бізнес за допомогою «маски-шоу».

Гройсман В. Фото: Днепр Час

Патріоти України з посиланням на Європейську Правду повідомляють про подробиці зустрічі Володимира Гройсмана з представниками регіональних ЗМІ.

Голова уряду на зустрічі заявив: «Ми сучасна європейська країна. Якщо ми вестимемо себе як дикуни, то в нашій країні ніхто не займатиметься підприємництвом, бо прийде хтось у погонах, у масці і почне «качати права».

Прем’єр вважає, що силові органи використовують «бойових хлопців» для примітивної бандитської діяльності щодо тиску на бізнес, що є недопустимим на тлі намагань уряду залучити інвестиції в країну.

«Я кожен день борюся за те, щоб в Україну приходили інвестиції, створювалися робочі місця, а потім один недоумок, залучаючи спецпідрозділи бойових хлопців, і я хочу сказати, що ці хлопці в масках ні в чому не винні, вони навіть не знають, куди вони їдуть, ... використовує їх для примітивної бандитської діяльності», - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, що у грудні 2017 року президент Петро Порошенко підписав підготовлений урядом закон про захист бізнесу від зловживань влади. На думку представників уряду, це засіб захисту бізнесу від так званих «маски-шоу».
Опублікував: Інна Мартинчук

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших країнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...