Хіти тижня. І цей "биндеровец" не підвів: Росія втратила ракетний крейсер "Москва", флагман Чорноморського флоту

Як горезвісний авіаносець «Адмирал Кузнецов», «Москва» була збудована українськими корабелами Миколаєва, і знов таки забрана росіянами у недоробленому стані. Скрепоносці з Міноборони РФ вирішили заощадити, і так до ладу крейсер довести не змогли.

Розвал російської армії і флоту триває повним ходом, підтвердження чого з'явилося напередодні. Стало відомо, що Чорноморський флот РФ, що базується в окупованому Севастополі втратив свій флагманський корабель Гвардійський ракетний крейсер "Москва" більше не здатний виходити в море, а фахівці, котрі здатні відновити цю громадину залишилися лише в Україні, зазначають Патріоти України.

Гордість Чорноморського флоту РФ банально не змогла перенести той самий похід до берегів Сирії 2015 року (як і «Адмірал Кузя».-ред.), в рамках якого були знищені останні залишки ходового його ресурсу. Інформацію про це підтвердила Російське військове видання "Армійський вісник".

Російські журналісти повідомляють, що в січні наступаючого 2019 го виповниться рівно три роки з того моменту, як "Москва" встала на прикол біля причалу в Севастополі. Весь цей час корабель не міг виходити в море і вимагає негайного ремонту. Офіційно з жовтні 2018 року, згідно звітністі, крейсер дійсно "поставлений на плановий ремонт" у 13-й судноремонтний завод. Роботи мають тривати від шести до восьми місяців. Однак, як зазначається справа не рухається з мертвої точки. Ніяких робіт, окрім підтримуючих на плаву, на ньому насправді не ведеться. Для цього у Росії немає фінансових ресурсів, виробничих потуг та фахівців.

Варто нагадати, що "Москва" є одним з найновіших кораблів ВМС РФ - став у стрій 1996 року. Російські ЗМІ не одноразово писали, що побудований в Радянському Союзі російський флот давно перетворився на купу металобрухту, яку немає сенсу ремонтувати.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...