І цей "биндеровец" не підвів: Росія втратила ракетний крейсер "Москва", флагман Чорноморського флоту

Як горезвісний авіаносець «Адмирал Кузнецов», «Москва» була збудована українськими корабелами Миколаєва, і знов таки забрана росіянами у недоробленому стані. Скрепоносці з Міноборони РФ вирішили заощадити, і так до ладу крейсер довести не змогли.

Розвал російської армії і флоту триває повним ходом, підтвердження чого з'явилося напередодні. Стало відомо, що Чорноморський флот РФ, що базується в окупованому Севастополі втратив свій флагманський корабель Гвардійський ракетний крейсер "Москва" більше не здатний виходити в море, а фахівці, котрі здатні відновити цю громадину залишилися лише в Україні, зазначають Патріоти України.

Гордість Чорноморського флоту РФ банально не змогла перенести той самий похід до берегів Сирії 2015 року (як і «Адмірал Кузя».-ред.), в рамках якого були знищені останні залишки ходового його ресурсу. Інформацію про це підтвердила Російське військове видання "Армійський вісник".

Російські журналісти повідомляють, що в січні наступаючого 2019 го виповниться рівно три роки з того моменту, як "Москва" встала на прикол біля причалу в Севастополі. Весь цей час корабель не міг виходити в море і вимагає негайного ремонту. Офіційно з жовтні 2018 року, згідно звітністі, крейсер дійсно "поставлений на плановий ремонт" у 13-й судноремонтний завод. Роботи мають тривати від шести до восьми місяців. Однак, як зазначається справа не рухається з мертвої точки. Ніяких робіт, окрім підтримуючих на плаву, на ньому насправді не ведеться. Для цього у Росії немає фінансових ресурсів, виробничих потуг та фахівців.

Варто нагадати, що "Москва" є одним з найновіших кораблів ВМС РФ - став у стрій 1996 року. Російські ЗМІ не одноразово писали, що побудований в Радянському Союзі російський флот давно перетворився на купу металобрухту, яку немає сенсу ремонтувати.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...