Хіти тижня. Його чекали 10 років: Вперше на публіку викотили новий український вертоліт (відео)

Незважаючи на те, що вертоліт належить до легкого класу, він може перевозити від 7 до 9 пасажирів.

МСБ-2 "Надія" у польоті. Фото: скріншот з відео.

На цьогорічній виставці "Зброя та безпека 2018" показали український вертоліт МСБ-2 "Надія". Вертоліт проходиться сертифікацію у Державіаслужбі України та Міждержавному авіаційному комітеті, повідомляють Патріоти України.

Його 10 років виготовляли на АТ "МОТОР СІЧ". На даній моделі встановлені двигуни АІ-450М-П (злітна потужність кожного складає по 465 к.с.) і нова трансмісія на основі головного редуктора ВР-442П власної розробки. Незважаючи на те, що вертоліт належить до легкого класу, він може перевозити від 7 до 9 пасажирів.

В конструкції МСБ-2 широко використовуються композиційні матеріали. Очікувана практична стеля становить 5 тис. м, а дальність польоту з основними баками – 730 км.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...