З архіву ПУ. Його чекали 10 років: Новий український вертоліт (відео)

Незважаючи на те, що вертоліт належить до легкого класу, він може перевозити від 7 до 9 пасажирів.

МСБ-2 "Надія" у польоті. Фото: скріншот з відео.

На цьогорічній виставці "Зброя та безпека 2018" показали український вертоліт МСБ-2 "Надія". Вертоліт проходиться сертифікацію у Державіаслужбі України та Міждержавному авіаційному комітеті, повідомляють Патріоти України.

Його 10 років виготовляли на АТ "МОТОР СІЧ". На даній моделі встановлені двигуни АІ-450М-П (злітна потужність кожного складає по 465 к.с.) і нова трансмісія на основі головного редуктора ВР-442П власної розробки. Незважаючи на те, що вертоліт належить до легкого класу, він може перевозити від 7 до 9 пасажирів.

В конструкції МСБ-2 широко використовуються композиційні матеріали. Очікувана практична стеля становить 5 тис. м, а дальність польоту з основними баками – 730 км.

Чи буде долар по 50 грн: У Мінекономіки розповіли, чого очікувати від курсу в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:30

У Міністерстві економіки очікують, що у 2027 році обмінний курс долара в Україні може сягнути 49,6 грн. Таким чином, у міністерстві прогнозують значну девальвацію гривні протягом найближчих років - наприклад, прогнозний курс, "записаний" урядом у бюдже...

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...