Хіти тижня. Кінець легенди: Знакове українське підприємство назавжди зупинило конвеєр

Запорізький автомобілебудівний завод більше не вироблятиме популярну модель Daewoo Lanos і сконцентрується на комерційній техніці.

Про це заявив глава корпорації Таріел Васадзе в інтерв'ю "Бізнес.Цензор", передають Патріоти України.

"Ми призупинили виробництво автомобілів моделі Lanos. Причиною цього рішення стала економічна ситуація в країні та зниження попиту на машини. Також вплинула проблема ввезення дешевих старих машин в обхід розмитнення", - повідомив він.

За словами Васадзе, ЗАЗ не справляється з конкуренцією на ринку. Причиною того послужили нерівні умови. "Відбулося різке падіння продажу нових автомобілів. У 2015 році було продано 46,5 тисяч машин. Очікувана кількість у 2017 році - 85 тис. нових автомобілів. Якщо порівняти з 2007 роком, то тоді обсяг ринку склав понад 670 тис. нових автомобілів. З них половина - імпорт, половина - внутрішнє виробництво", - повідомив він.

А як же "Вєлічіє"? - За рівнем життя Росія вже через три роки впаде нижче не лише Казахстану але і Туркменістану – МВФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:15

Російські заробітчани в середньоазійських республіках - перспектива кошмар котрої скрепоносці уявити поки не можуть. Найближчими роками Росія продовжить втрачати позиції в рейтингу країн світу за рівнем життя, прогнозує Міжнародний валютний фонд. Як пи...

У ще одній країні ЄС планують скоротити виплати українцям

четвер, 2 травень 2024, 16:47

В уряді Ірландії обговорюють подальше скорочення виплат українським біженцям. Із березня зменшену допомогу отримують новоприбулі втікачі від війни, передають Патріоти України. Останніми тижнями чиновники додатково розглядали рівень фінансової підтримки...