Хіти тижня. На заводі "Південмаш" повідомили про масштаби виробництва ракет "Зеніт"

Виробництво ракет-носіїв сімейства "Зеніт" триває.

Ілюстрація:Гордон

Завод "Південмаш" повідомив про поточні темпи робіт по збірці ракет "Зеніт". Про це пише Главное, передають Патріоти України.

"Виробництво ракет-носіїв сімейства "Зеніт" триває. Прямо зараз два вироби знаходяться в активному виробництві. Ще один, під національний телекомунікаційний супутник "Либідь", чекає дофінансування", - наголошується в повідомленні заводу.

Раніше глава Державного космічного агентства України Павло Дегтяренко заявляв, що "треба буде зробити все необхідне для того, щоб уже в другій половині 2018-го Україна отримала власний супутник зв'язку на навколоземній орбіті".

В даний час "Либідь" знаходиться у російського головного розробника - розташованого в Желєзногорську (Красноярський край) компанії "Інформаційні супутникові системи".

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...