Хіти тижня. Несподівано: З України пішла всесвітньо відома компанія

Можливо працюватиме за іншою моделлю.

Ілюстрація: journalist.today

Найбільший світовий виробник мікропроцесорів компанія Intel закрила свій український офіс. Відповідне рішення про ліквідацію юридичної особи "Інтел Україна" з'явилося 1 грудня в Єдиному держреєстрі, повідомляють Патріоти України з посиланням на AIN.UA.

За даними сайту, керівник українського, білоруського і молдавського представництв Intel Дмитро Калита вже не працює в компанії. Згідно з процедурою, вже призначено ліквідатора юрособи, кредитори компанії можуть заявити свої вимоги протягом двох місяців - до 1 лютого 2018 року.

Разом з тим, зазначається, що, найімовірніше, компанія не піде повністю з вітчизняного ринку, а працюватиме за іншою моделлю.

Нагадаємо, про плани компанії ліквідувати київський офіс стало відомо ще на початку жовтня. Тоді Intel попросив партнерів повернути зразки продукції у зв'язку з ліквідацією компанії.

Довідка: Український підрозділ американської компанії було відкрито у 2001 році. Компанія підтримувала різноманітні ігрові проекти, а також співпрацювала з Міністерством освіти.

В Україні військові зможуть самі розрахувати свої виплати: Міноборони запустило онлайн-калькулятор

субота, 4 травень 2024, 21:30

Міністерство оборони розробило онлайн-калькулятор, за допомогою якого військовослужбовці та їхні родичі зможуть розрахувати їхнє грошове забезпечення залежно від видів виплат. Про це повідомили в пресслужбі оборонного відомства, передають Патріоти Укр...

Частині українців стаж враховуватимуть по-новому: Які нюанси варто знати всім

субота, 4 травень 2024, 21:25

25 квітня у Верховній Раді ухвалили пенсійний законопроєкт № 9453, який містить як позитивні зміни, так і ті, що ускладнять життя багатьом і нинішнім, і майбутнім пенсіонерам. Про це говорить у новому відео на Youtube-каналі «На пенсії» експерт Сергій ...