Хіти тижня. Причина вражає: ПриватБанк почав блокувати картки українців

Співробітники установи дали досить дивне пояснення своїм діям.

Клієнтам "Приватбанку" почали блокувати карткові рахунки. Причина, треба сказати, досить дивна - наявність комунальної заборгованості, повідомляють Патріоти України.

Так сталося з активістом В'ячеславом Савченко. На своїй сторінці в Facebook він запевнив: з його картки розраховувалися раніше за платіжками зовсім інші люди, але співробітників фінустанови це не цікавило, судячи з їхньої реакції:

"Мені сьогодні радісно заблокували приватівську карту з можливістю списання наявних на ній коштів. На питання "Чому?" у банку мені відповіли: "За заборгованість "Київенерго". Цікавий ще той факт, що я не є ні власником квартири, ні власником особового рахунку. Просто з моєї картки оплачувалися комунальні рахунки", - скаржиться він.

Савченко не може зрозуміти, як так сталося, що приватна компанія якось пов'язана із закриттям банківського рахунку в державній установі і чи не порушують працівники таким чином норми чинного законодавства.

Користувачі позицію активіста підтримали: вважають недоцільним блокування, але, як виявилося, не дивуються такому розвитку подій, що добре простежується в коментарях.

Останні атаки РФ позбавили Україну 10% електрогенерації: Скільки часу піде на відновлення

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:43

Російські удари по енергосистемі України з 20 березня призвели до втрати більше 10% генеруючих потужностей. Відновити генерацію навряд чи вийде до початку наступного опалювального сезону, а найсерйозніші проблеми - з вугільними теплоелектростанціями, п...

Через російські атаки: Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями електроенергії, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:30

Влітку українці, ймовірно, зіштовхнуться з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Про це повідомив директор Центру досліджень енергетики Олександр Харченко під час брифінгу Media Center Ukraine, передають Патріоти України. "На жаль, в ...