Хіти тижня. Ще один ніж у спину Кремля: Фіни зірвали плани Москви у Криму

Фінська компанія Wartsila відмовилася допомагати судноверфі “Залив” в окупованому Криму – дала відмову на поставку генераторів.

Ілюстрація:Zik

Представники фінської компанії пояснили, що не хочуть порушувати санкції Європейського Союзу. Про це пише Politeka, передають Патріоти України.

“Це питання ретельно розглядалося, і було прийнято рішення, що це (поставка обладнання в Крим – ред.) не буде відповідати існуючому режиму санкцій. Тому Wartsila не може надати запитане обладнання”, – прокоментували в Wartsila.

Таким чином, завод не зможе вчасно виконати замовлення російського Міністерства транспорту по будівництву аварійно-рятувального судна. Коли росіяни отримають своє судно невідомо, спочатку його планували здати в 2018 році.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...