Хіти тижня. "Сіли у калюжу": На росТБ спробували виправдатися за свого суперробота і знов зганьбилися (відео)

На росТБ звинуватили ЗМІ, в тому числі і українські, в тому, що вони поглумилися над невдалим формулюванням журналіста.

Після скандального сюжету про "найсучаснішого робота" Бориса на технофорумі в Ярославлі, який виявився аніматором в костюмі, на федеральному російському каналі "Росія 24" випустили новий сюжет з назвою "Галас знічев'я: хто ополчився на робота Бориса", передають Патріоти України.

У ньому ведучий звинуватив ЗМІ, в тому числі і українські, в тому, що вони поглумилися над невдалим формулюванням журналіста, який вів репортаж. "Зрозуміло, тему швидко підхопила українська преса і тон цих публікацій вже знущальний", - підкреслює ведучий.

У сюжеті заявляють, що аніматор в костюмі робота проводив на форумі флешмоб для школярів і нібито ніхто не намагався видати його за справжнього робота, а ЗМІ "просто не зрозуміли задум" через "незовсім вдалий художній прийом, який використав кореспондент". "Я був абсолютно впевнений, що, за аналогією з Дідом Морозом, абсолютно точно впізнають аніматора в костюмі", - заявив журналіст, який підготував репортаж з форуму.

Зазначимо, що у коментарях під відео, користувачі пишуть, що в такі виправдання не вірять. "Чергова брехня", "Як убого зіскакуєте", "В черговий раз сіли в калюжу і намагаються виправдатися", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, в репортажі журналіст розповідає, що на форумі у школярів "є можливість подивитися на самих сучасних роботів", а потім показує "робота" Бориса, який знає математику, говорить і навіть вміє танцювати.

З імпортозаміщенням щось пішло не так: Понад 50% російських процесорів "Байкал" виявилися бракованими

четвер, 28 березень 2024, 12:53

Через провал кремлівської політики так званого «імпортозаміщення» більше половини російських процесорів Байкал виявилися бракованими. Констатувати це довелося російському пропагандистському виданню "Ведомости", передають Патріоти України. Як повідомляє...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...