Хіти тижня. Справи пішли в гору: Аеропорт "Бориспіль" "переїхав", районний центр Київщини втратить шалені кошти щорічних прибутків

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" та міська влада давно сперечались за суму відрахувань на місцеві податки. Тепер конфлікт переходить в іншу площину.

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль", найбільший аеропорт країни, змінило адресу своєї реєстрації, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Згідно з даними держреєстру, якщо раніше місцезнаходженням аеропорту значилось місто Бориспіль (Київська обл.), то тепер аеропорт прописаний в прилеглому від нього селі Гора.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли про стурбованість жителів Борисполя спробою перереєстрації аеропорту. За їх даними, в результаті такої перереєстрації Бориспіль втратить більше 100 млн гривень податкових надходжень від діяльності аеропорту.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" — найбільший пасажирський аеропорт України, який забезпечує понад 57 % авіаційних пасажирських перевезень України і щороку обслуговує понад 8 млн пасажирів.


Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...