Хіти тижня. Справжня пустеля: У мережі опублікували жахаючі фото з Криму

Після перекриття подачі води в Крим по Північно-Кримському каналу, а також хижацького використання водних ресурсів окупаційною владою, степові райони Криму перетворюються практично на пустелю.

Про це свідчать і показові фото, які опубліковані у Twitter блогер RoksolanaToday, повідомляють Патріоти України.

"Джанкой. Порівняйте, як виглядає одне і те ж джерело зараз (звільнено від України) і за безжального П.Кримського каналу і бандерівців", - написала вона.

"У Курортному Джанкої висохли джерела Північно-Кримський канал живив водяний пласт степового Криму. Немає каналу - немає води. Це катастрофа ..." - додала блогер.

"На Керченському п-і та ж фігня: з свердловини, з якої, років 5 тому, напором у 3/4 бутель з рук виривало, зараз - цівка з палець","За грамотного використання запасів води в пластах вистачило б років на 7-10. Але мордорці воду витрачають варварськи. А далі зсуви ґрунту і ... "- коментують фото користувачі.

Яким буде курс долара в Україні найближчим часом: Фінансовий експерт озвучив прогноз

субота, 27 квітень 2024, 6:58

Найближчим часом в Україні курс долара не зростатиме, зокрема до 50 грн і вище. Проте Нацбанк України намагатиметься повільно привести гривню до 40-41 грн за долар, що наразі обумовлено економічними чинниками. А нинішні курсові коливання насправді не п...

На готівкові платежі введено ліміт: Стало відомо, яку суму дозволяють витрачати в ЄС

субота, 27 квітень 2024, 6:45

В ЄС посилюють боротьбу з відмиванням грошей та фінансуванням тероризму. Так, узгоджений у Європарламенті пакет законів передбачає, зокрема, загальноєвропейський ліміт 10 тис. євро на готівкові платежі. Інакше кажучи, у країнах ЄС обмежили готівкові пл...