Хіти тижня. У General Motors прогнозують швидку загибель Tesla

Колишній віце-президент General Motors Боб Лутц в інтерв'ю телеканалу CNBC заявив, що Tesla - збиткове підприємство, і вона навряд чи доживе до 2019 року.

Також Лутц зазначив, що у компанії немає ніякого «секретного соусу» - вона використовує такі ж літій-іонні акумулятори, як і інші виробники, передають Патріоти України з посиланням на CarDiagram.

Презентації вантажівки Tesla Semi і спорткара Tesla Roadster нового покоління - не що інше, як спроба залучити додаткові фінансові ресурси, вважає Лутц. Те, що компанія швидко «спалює» капітал - одна з причин, по якій вона не доживе до 2019 року.

До інших причин топ-менеджер відносить затримки при виробництві Model 3, уповільнення темпів продажів Model S і Model X, а також рекордний збиток, показаний Tesla в третьому кварталі поточного року.

Не так давно Боб Лутц також передбачив, що швидка смерть чекає і автомобілі.

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...