Хіти тижня. У "скрепному раю" холопам кошти не потрібні: Путін закликав росіян відмовитись від накопичень

Нелегітимний президент РФ Путін висловився з приводу накопичень. Він наказав росіянам не уподібнюватися героєві французької літератури, відомому своєю скупістю.

"В шпаргалці Путіна, який читав її на відкритому уроці в рамках Всеросійського форуму професійної навігації «ПроеКТОриЯ» в Ярославлі, містився докір підприємцям, які прагнуть тільки до отримання прибутку", - передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

«Давайте не будемо забувати, що життя конечне. У другому-третьому поколінні накопичені багатства, як правило, не утримуються в сім'ї», - зазначив Путін.

А потім він "згадав" героя одного з творів Оноре де Бальзака. «Тому просто, як Гобсек, сидіти на золоті і накопичувати невідомо для чого - безглуздо. Просто на це не варто класти своє життя», - сказав президент РФ.

Шалено злетить? МВФ дав прогноз курсу долара до гривні до 2029 року

четвер, 18 квітень 2024, 9:48

Міжнародний валютний фонд прогнозує незначну девальвацію у 2024 році. Потім курс долара до гривні поступово зростатиме, передають Патріоти України з посиланням на World Economic Outlook (квітень 2024 року). Згідно з розрахунками МВФ, середньорічний кур...

Оце так! Популярна спеція за вартістю наздогнала золото

четвер, 18 квітень 2024, 8:50

Одна з найпопулярніших у світі спецій - шафран - подорожчала до золотого рівня. Ці прянощі цінуються за складність виробництва. До того, ж як пише турецьке видання Haber Turk, вона здебільшого росте у країнах, де в останні десятиліття спотерігаються ко...