Хіти тижня. "Удачі, барани!": Російський фінансист висловився про можливість створення "крипторубля"

Спроба створення "крипторубля" призведе до того, що РФ в черговий раз "влетить в проблеми".

Фото: pymnts.com.У сьогоднішньому оточенні президента Росії, яке довгі роки "вариться в казані негативного відбору", немає жодного фахівця з технологій блокчейна і криптовалют; з цієї причини спроба створення "крипторубля" призведе до того, що РФ в черговий раз "влетить в проблеми". Таку думку "Обозревателю" висловив російський фінансист, блогер і аналітик Слава Рабинович, передають Патріоти України.

Коментуючи ініціативу президента Росії Володимира Путіна з створення "крипторубля", фінансист запевнив: "Путінська ОЗУ (організованн злочинне угропування. - Ред.) буде всіма силами намагатися знайти способи проведення нелегальних фінансових транзакцій, особливо в умовах фінансових санкцій, колишніх, теперішніх та майбутніх" .

У той же час Слава Рабинович заявив: "Проблема путінської ОЗУ, проте, полягає в тому, що їй служать держчиновники та інші різні дармоїди, які вже років п'ятнадцять, як мінімум, варяться в котлі негативного відбору. Я не думаю, а знаю, що серед них немає жодного справжнього фахівця з технологій блокчейна і криптовалют, в тому сенсі і на тому рівні, на якому такі люди називаються фахівцями, скажімо, в Каліфорнії, або Японії, або Великобританії, і т.д."

"Я бажаю цьому путінському ОЗУ, разом зі службовцями їй чиновниками, якомога швидше винайти все, що вони хочуть, для своїх злочинних цілей, і влетіти в проблеми точно так само, як вони влетіли в проблеми з втручанням в американські вибори, з проектом "Новоросія", з анексією Криму. Я впевнений, що все, що вони створять, буде або автомобілем "Жигулі", або автоматом Калашникова, включаючи і їх потуги в блокчейні і крипторублі. Удачі, барани!" - побажав Слава Рабинович.


Шалено злетить? Яким буде курс долара наприкінці 2024 року - прогноз експертів

вівторок, 23 квітень 2024, 18:44

За прогнозами експертів, середнє значення курсу у 2024 році становитиме 40,33 грн/долар. Наприкінці року курс зросте до 41,67 грн/долар, передають Патріоти України з посиланням на консенсус-прогноз за квітень 2024 року експертів та чиновників, оприлюдн...

"Поставки зброї можуть лише затягнути війну": Сіярто розкритикував допомогу Україні й заступився за Росію

вівторок, 23 квітень 2024, 14:49

Ситуація на полі бою стала критичною для України, вона перебуває "у дедалі більш невигідному становищі". Водночас Брюссель реагує на це новими постачаннями зброї, що "не наближає нас до миру", а навпаки – "готує до світової війни", передають Патріоти ...