Хіти тижня. Український "Нафтогаз" отримав гучну перемогу над "Газпромом"

НАК "Нафтогаз" в світовому рейтингу найефективніших державних компаній, що спеціалізуються на управлінні природними ресурсами, випередила всі компанії з пострадянського простору.

НАК "Нафтогаз". Фото: naftogaz.com.

НАК «Нафтогаз України» зайняв 7 місце в світовому рейтингу найефективніших державних компаній, що спеціалізуються на управлінні природними ресурсами (Natural Resource Governance Institute, NRGI). Про це повідомляє прес-служба компанії в Facebook, передають Патріоти України.

Відзначається, що НАК випередила всі компанії з пострадянського простору.

«Зокрема російський «Газпром» виявився в рейтингу лише на 30 місці, поступившись ще і азербайджанському «Сокар» (13 місце) і «КазМунайГаз» (25 місце)», - сказано в повідомленні.

В цілому в рейтинг державних компаній увійшли 74 міжнародні компанії нафтогазового і гірничодобувного сектора, які знаходяться в державній власності. На ці компанії припадає 82% світового видобутку нафти і 78% видобутку газу.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Удар від Ердогана: Торгівля між Туреччиною та Росією застрягла на мертвій точці

четвер, 28 березень 2024, 15:42

Турецькі банки продовжують відхиляти платежі з Росії, через що експортери не можуть отримати оплати за вже експортовані Росії товари. І проблема уже сягає «мертвої точки і загрозливих масштабів». Про це пише турецька газета Dünya, передають Патріоти Ук...