Хіти тижня. Український "Руслан" врятував пошкоджений французький AirBus

25 листопада український літак Ан-124 "Руслан" доставив в Канаду двигун для пошкодженого лайнера Airbus компанії Air France.

Ан-124 перевіз двигун для A380 з Парижа в аеропорт Гуй-Бей. Український літак подолав цю відстань за 6,5 годин, - повідомляє ТСН, передають Патріоти України.

У той же день український "Руслан" відправився до Великобританії з пошкодженим двигуном від Airbus.

Нагадаємо, лайнер Airbus компанії Air France здійснив екстрену посадку 30 вересня після втрати частини одного зі своїх двигунів. З того часу пасажирський літак без одного двигуна знаходився в канадському аеропорту.

НБУ знову знизив облікову ставку: На що це вплине і чого чекати

четвер, 25 квітень 2024, 15:30

Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення знизити облікову ставку з 14,5% до 13,5% річних з 26 квітня 2024 року. Таким чином, НБУ продовжив цикл зниження облікової ставки, розпочатий у липні минулого року. Про це заявив голова НБУ Андрій Пишний, ...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...