Хіти тижня. В пошуках дна: "Газпром" отримав збитки, яких не знав 19 років

Проект "Північний потік-2", будівництво якого збирається почати Газпром, також може виявитися збитковим.

У "Газпрома" великі проблеми. Фото: РБК.

Газпром за підсумками трьох кварталів 2017 року отримав 9,2 млрд руб. ($ 157,77 млн) чистого збитку за російськими стандартами. Про це повідомляє Інтерфакс, грунтуючись на даних Газпрому, передають Патріоти України.

У компанії, згідно із підрахунками, збитку не було, починаючи з 1998 р. Офіційна публікація квартальної бухгалтерської звітності Газпрому очікується через два тижні. Тоді компанія і прокоментує причини збитків.

За три квартали 2016 р Газпром отримав 75,418 млрд руб ($ 1,293 млрд) чистого прибутку. Раніше повідомлялося, що проект "Північний потік-2", будівництво якого збирається почати Газпром, може виявитися збитковим.

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...