Хіти тижня. "Все идет по плану": В уряді РФ повідомили, що закінчилися гроші в Резервному фонді

Міністр фінансів Росії заявив, що російська влада "повністю використала кошти резервного фонду, як і було передбачено законом про бюджет".

Фото: РБК-Україна.Міністр фінансів Росії Антон Силуанов попередив, що в Резервному фонді Росії до кінця поточного місяця не залишиться грошей. Про це він заявив в ході засідання уряду РФ, передають Патріоти України.

"У цьому році ми повністю використовуємо кошти резервного фонду, як і було передбачено законом про бюджет", - сказав Силуанов.
Він також зазначив, що Мінфін дещо менше задіє кошти Фонду національного добробуту (ФНБ). За його словами, на 1 січня 2018 року обсяг коштів Фонду складе 3,7 трлн рублів, або трохи більше 4% ВВП.
Резервний фонд Росії був сформований в 2008 році шляхом поділу Стабілізаційного фонду на Резервний фонд і Фонд національного добробуту.

Тігіпко став власником вагонобудівного заводу в Австрії

четвер, 25 квітень 2024, 21:15

Кіпрська компанія TAS Overseas Investments Limited Сергія Тігіпка стала мажоритарним власником австрійського вагонобудівного заводу TransAnt GmbH. Про це свідчить виписка з офіційного торговельного реєстру Австрії, повідомляють Патріоти України з посил...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...