Хіти тижня. "Винуваті укри": На "віджатому" в України заводі в Донецьку виплатили зарплату їжею

29 серпня працівникам донецького заводу "Донецьккокс", який раніше був "націоналізований" терористами з "ДНР", виплатили зарплату продуктовими наборами.

Це була перша "зарплата" працівників в 2017 році. Видача 74 пакетів з їжею відбулася в "урочистій атмосфері", в присутності мінімум шести місцевих "офіційних осіб", у тому числі заступника "міністра промисловості і торгівлі", - повідомляють сепаратистські ЗМІ, передають Патріоти України.

В пакетах з їжею працівники виявили масло, борошно, крупи, консерви і макарони. Відзначається, що від працівників заводу надійшла низка питань щодо зарплати і робочого процесу. Співробітникам підприємства роз'яснили, що проблеми виникли після того як почалася "блокада України", яку "почали радикальні націоналісти і потім підтримав український уряд".

Раніше "Донецьккокс" належав групі "Метінвест" Ріната Ахметова, який в березні 2017 року заявив, що втратив контроль над усіма заводами, розташованими в зоні окупації.

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...