Хіти тижня. "Из-за "проклятого Керченского моста" оказались замороженными два важнейших для россиян проекта", - екс-депутат Держдуми

​Насправді, в регіонах РФ ставлення до анексованого Криму сильно різниться з потоком російської пропаганди, що суне з зомбоящика. Краща щеплення від пропаганди, це кишеня та шкура росіянина.

Будівництво Керченського мосту - одна з геополітичних амбіцій президента Росії Володимира Путіна, яку оплачують пересічні росіяни; "из-за проклятого Керченского моста" виявилися замороженими два найважливіших для росіян проекти - будівництво мостів через річки Об і Лену.

Таку думку "Обозревателю" висловив російський опозиційний політик Ілля Пономарьов, зазначають Патріоти України.

"Я вижу в этом много плохого для российских граждан – наши налогоплательщики сейчас оплачивают эти геополитические амбиции господина Путина", - сказав емігрант.

У цьому контексті політик повідомив про два мости, будівництво яких в Росії відкладено на невизначений час. "В Новосибирске мы не можем построить мост через Обь, который давно был запланирован к постройке", - сповідомив Пономарьов.

Подібна ситуація склалася і з будівництвом моста через річку Лена в Якутії. "Там нет ни одного моста через реку – огромный регион вынужден на несколько месяцев в году быть отрезанным от большой земли, туда можно попасть только самолетом", - розповів політик в екзилі.

"Эти две больших стройки были запланированы до аннексии Крыма, и обе они были остановлены из-за того, что строится этот треклятый Керченский мост", - констатував він.

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...