Хіти тижня. Зате пообіцяли побудувати в Сирії аеропорт: Показали вражаючі фото розрухи в Росії

Дотепники стверджують, що страхітливий вигляд аеропортів у РФ - це військова хитрість, яка допомагає відлякати від них солдатів НАТО.

Росіяни собі "аеропорт" вже побудували. Фото: соцмережі.

У мережі показали фотографії розрухи в Росії. Знімки розмістив Vitauskas на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Росія виділить гроші на будівництво аеропорту в Сирії. А це палата у звичайній російській лікарні, пацієнти якої дуже переживають за долю братської країни. Просто зараз всі вони пішли дивитися по телевізору, як замерзає Україна і розвалюються ЄС і США", - написав він і опублікував фото.

Також користувач розмістив в мережі і фото російських аеропортів, написавши: "Але є для жителів наддержави і хороші новини. Росія виділить гроші на будівництво аеропорту в Сирії".

Також знімками поділився і користувач Twitter Сергій Гур'янов. "Росія виділить гроші на будівництво аеропорту в Сирії. На фото - найбільший російський аеропорт федерального значення в Арктиці - Хатанга", - написав він.

Потужний удар по експорту: Росія втратила близько 600 тисяч барелів через удари України по НПЗ - бізнесмен

понеділок, 18 березень 2024, 21:30

Близько 600 000 барелів щоденних нафтопереробних потужностей Росія втратила внаслідок ударів українських безпілотників, розповів генеральний директор Gunvor Group Ltd. Торбйорн Торнквіст. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. Він заз...

В Україні підвищать пенсії, але пощастить не всім: Що треба знати

понеділок, 18 березень 2024, 19:30

Окрім того, що в Україні зростуть пенсії за вислугу років, наприкінці березня підвищення розміру виплат слід очікувати ще деяким групам українців, передають Патріоти України. В Суспільному повідомляють, що пенсії в Україні перерахували через підвищення...