"Хюндаї" відправлять на пенсію? "Укрзалізниця" вироблятиме локомотиви за канадськими технологіями (фото)

"Укрзалізниці" потрібна модернізація, а Bombardier готова надати технології та розмістити виробництво в Україні.

Bombardier створить в Україні спільне підприємство з виробництва локомотивів. Фото: unian.netОдна з найбільших світових виробників залізничної техніки канадська компанія Bombardier створить в Україні спільне підприємство з виробництва локомотивів та іншої техніки, повідомляють Патріоти України про інформацію українських інтернет-ресурсів.

Відповідний меморандум про намір в Києві підписали голова правління "Укрзалізниці" Войцех Бальчун, член правління держкомпанії Олександр Бужор, а також представники керівництва Bombardier Ервін Гербер і Флавіо Канетті. Документ підписали в присутності першого віце-прем'єра України Степана Кубіва та міністра міжнародної торгівлі Канади Христі Фріланд. Меморандум входить в пакет двосторонніх документів, підготовлених до офіційного візиту до Києва прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

"Це не тільки співпраця між країнами, а й співробітництво між індустріями. "Укрзалізниці" потрібна глибока модернізація, а Bombardier - компанія, готова надати технології та розмістити виробництво в Україні, забезпечивши тим самим "Укрзалізницю" і її пасажирів якісними поїздами нового покоління", - зазначив міністр інфраструктури Володимир Омелян, коментуючи підписання меморандуму. За його словами, документ носить стратегічний характер.

Меморандум - лише початок стратегічного партнерства між країнами. До офіційного візиту в Україну прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо підготовлен пакет документів.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...