"Крисчан" вже тихо ненавидять у РФ: Дорожній чиновник назвав Керченський міст причиною заморозки будівництва доріг у державі

Погані дороги і надалі відмежовуватимуть Зауралля від європейської Росії. Програми з побудови федеральних трас у Сибіру відклали до кращих часів – «просто деньги кончились».

Голова управління доріг Забайкалля Євген Присташ заявив, що будівництво Керченського моста стало причиною заморозки практично всіх проектів із будівництва нових доріг у Росії. Таку відверту заяву чиновник зробив агентстству "Забмедиа", повідомляють Патріоти України.

"Це одиничний об'єкт у масштабах не тільки Росії, але і всього світу. Тому, природно, основні гроші туди йдуть. За рахунок того, що будують цей міст, практично призупинилося будівництво всіх нових автомобільних доріг у Росії", - сказав Присташ.

За його словами, в Забайкаллі було відкладено будівництво п'яти нових об'єктів, тому що в країні не вистачає на них грошей.

Він також зазначив, що раніше вже траплялися подібні ситуації. Як приклад Присташ навів організацію Олімпіади в Сочі і будівництво моста на острів Російський.

Нагадаємо, міст через Керченську протоку почали будувати у квітні 2015 року. Він з'єднає Крим із материковою частиною Росії автомобільною і залізною дорогами. За попередніми оцінками, загальна вартість проекту становить близько 228 мільярдів рублів.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

Готують варіанти: Cтало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...