"Кусючі" совкові ковдри кануть у Лету:" Укрзалізниця" анонсувала заміну всієї постільної білизни

Голова "УЗ" Балчун пообіцяв, що невдовзі пасажир забуде "про важкі вати матраци та сумнівного вигляду подушки", а на зміну старим "вафельним" рушникам прийдуть махрові.

Балчун анонсував заміну ковдр, подушок та рушників в українських потягах. Ілюстрація:ZikПравління ПАТ "Укрзалізниця" затвердило новий порядок щодо постільної білизни та інвентарю у потягах. Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив голова правління Укрзалізниці Войцех Балчун, передають Патріоти України.

"Кусючі ковдри і пір'яні подушки відправляємо в історію! Розраховуємо, що наш пасажир у найближчій перспективі забуде про зібгані, важкі, з грудками вати матраци та сумнівного вигляду подушки", - пише він.

За його словами, нові ковдри будуть з сучасних комфортних екологічних матеріалів.

Крім того, він повідомив, що компанія відмовляється і від так званих "вафельних рушників" старого зразка - замість них будуть махрові, якими зручніше і приємніше користуватися.

"Не обіцяємо, що разючі зміни стануться за один день, але поступово буде замінено весь інвентар. І прохання до пасажирів: розраховуємо на зустрічний рух - дбайливе ставлення до майна залізниці", - підсумував Балчун.

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...