Китайська загроза нового покоління: На КремльТБ розповіли про імпортні праски-шпигуни, котрі здатні паралізувати всю Росію (відео)

Російські підприємці стверджують, що виявили в китайській побутовій техніці "чіпи", які здатні шпигувати за своїми власниками та вчиняти диверсії.

Про це повідомляє державний канал "Росія 24". Як наголошується, про "знахідку" повідомили пітерські продавці техніки. "Чіп з мікрофончиком" навіть продемонстрували на прес-конференції. За твердженнями підприємців, техніка з такими чіпами здатна записувати звук, підключатися до незахищених комп'ютерів по бездротових мережах, розсилати спам та віруси, зазначають Патріоти України.

"Ну ладно, після того як "російські вчені" (в лапках, тому що вони вже переплюнули мем "британські вчені"), знайшли закладки в процесорах - я думав, що більше трешу, чаду і ментальної содомії з боку Росії не буде... Але ж ні, помилявся. Зустрічайте - ПРАСКИ-ШПИГУНИ!", - прокоментував відео користувач Facebook під ніком Daniel Rodriguez.


В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...