Малі європейці затупотять по-українськи: Найстаріша взуттєва фабрика нашої держави вивела на ринок ЄС дитячу колекцію

На міжнародній виставці у Зальцбурзі відбулася презентація колекції дитячого взуття нового магазину "Primissimi". Під цією торговою маркою Чернігівська взуттєва фабрика "Берегиня" пропонує свою продукцію на ринках Австрії та ЄС.

Чернігівська "Берегиня"

Після вступу в дію Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС з 1 січня на європейський ринок почали виходити українську товари, нагадують Патріоти України.

"Минулого року фабрика "Берегиня" відзначила свій 70-річний ювілей. Вона підійшла до нього не тільки в статусі лідера з виробництва дитячого взуття в Україні, добре зарекомендувавши себе як фабрика якісного взуття, але й з ретельно розробленим планом щодо виходу на європейський ринок. Допомогу в просуванні продукції фабрики "Берегиня" під брендом "Primissimi" здійснює австрійська компанія Globe Complete GmbH", — йдеться у повідомленні.

Перші партії українського взуття для малюків уже надійшли до продажу в інтернет-магазин "Primissimi". Зазначається, що назва бренду в перекладі з італійської мови означає "Найперші". За словами виробників, ця назва символічно свідчить також про перший вихід українського дитячого взуття на європейську сцену.

Після атаки дронів СБУ: Російський НПЗ у Краснодарському краї призупинив роботу

субота, 27 квітень 2024, 19:02

Російський нафтопереробний завод у Словʼянську-на-Кубані (Краснодарський край), який 27 квітня атакували безпілотники, частково призупинив свою роботу. Про це заявив директор з комплексної безпеки групи компаній Словʼянськ ЕКО Едуард Труднєв, повідомля...

Залишилось кілька днів: Хто з українців зобов'язаний заповнити декларації та доплатити податки

субота, 27 квітень 2024, 17:24

В Україні до 1 травня всі, хто мав додатковий дохід, мають заповнити декларації. Податки із задекларованих активів треба заплатити до 1 серпня, передають Патріоти України. Про це йдеться в роз'ясненні Державної податкової служби. "Подавати декларацію п...