"Можливо, це хороша новина для російської економіки. Але у нас немає позитивного прогнозу щодо російської економіки", - Лагард пожартувала з "трагедії РФ"

Російська економіка продовжить стискатися, менше, ніж в 2015 році, але цього не уникнути.

Крістін Лагард. Фото: porohnews.net.

У 2016 році російська економіка продовжить "стискатися", втім не так сильно, як це було в 2015 році. Про це повідомила директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард, передають Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

- З приводу російської економіки. Можливо, це хороша новина для російської економіки. Але у нас немає позитивного прогнозу щодо російської економіки. Ми, як і раніше, вважаємо, що російська економіка продовжить стискатися, менше, ніж в 2015 році, але тим не менш, — заявила Лагард в ході прес-конференції, відповідаючи на питання про заяву Володимира Путіна, який в межах Петербурзького міжнародного економічного форуму (ПМЕФ) заявив про зростання російської економіки вже в 2016 році. Раніше повідомлялося, що Світовий банк зафіксував різке зростання кількості бідних в Росії.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...