МВФ виніс вердикт українському держбюджету-2016

Фонд погодився з тим, що прийнятий бюджет в цілому відповідає цілям програми співпраці з Україною.

Наталія Яресько. Фото:finance.bigmir.net

Міжнародний валютний фонд (МВФ) погодився з тим, що прийнятий 25 грудня Державний бюджет України на 2016 рік відповідає цілям програми співпраці України з Фондом. Про це повідомила міністр фінансів Наталя Яресько виданню Економічна правда, зазначають Патріоти України.

"Під час розгляду у Верховній раді народні депутати, по-перше, внесли в проект бюджету ряд змін, які не були узгоджені з МВФ, по-друге, відмовилися від прийняття нової редакції Податкового кодексу, яка була прийнята президентом на Національній раді реформ і яка лягла в основу проекту закону про держбюджет, погодженого Мінфіном з МВФ", - сказала міністр.

За словами Яресько, на даний момент МВФ вже завершив свою оцінку бюджету та відповідного пакету законодавства, прийняття якого було необхідно для прийняття бюджету на 2016 рік. "МВФ погодився з тим, що прийнятий бюджет в цілому відповідає цілям програми", - сказала вона.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Найгірший результат в історії Росії: Путін знову збрехав росіянам - "Газпром" показав величезні збитки

субота, 4 травень 2024, 7:50

Російський газовий гігант "Газпром" показав чистий збиток у 629 млрд рублів (6,8 млрд доларів) за підсумками 2023 року. Це не лише перший збиток компанії з післядефолтного 1999 року, а й найгірший її результат в історії. За півроку до цього ватажок Кр...