​На панелі заробляють ще більше: Медведєв відповів злиденним вчителям, чому їм платять в рази менше ніж силовикам (відео)

Безжурний і спритний «сіамський близнюк» Путіна порадив пошукати молодим професоркам, котрі прийшли сіяти «Разумное, доброе, вечное» пошукати інші місця для заробітку коштів, а не заздрити поліціянтам режиму.

Таку раду російський прем'єр дав вчителям в ході спілкування з учасниками форуму "Територія смислів" на Клязьмі, зазначають Патріоти України.

У Медведєва запитали, чому молоді вчителі і викладачі в Дагестані отримують 10-15 тисяч рублів, а поліцейські - від 50 тисяч. У відповідь російський прем'єр заявив про можливість заробляти в бізнесі, а не в школі.

"Це особистий вибір. Мене часто про це запитують, і по вчителях, і по викладачах. Це покликання. А якщо хочеться гроші заробляти, є маса прекрасних місць, де це можна зробити швидше і краще. Той же самий бізнес. Але ви ж не пішли в бізнес, як я розумію? Ну ось", - зазначив Медведєв.

Нагадаємо, в кінці травня в ході візиту прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва до Криму жителі регіону поскаржилися голові уряду на розмір пенсійного забезпечення. Прем'єр-міністр визнав, що проблеми з пенсіями є по всій країні, однак відповідь його була лаконічною: "Грошей немає".

Щоб уникнути дефіциту: Фінляндія хоче побудувати завод з виробництва тротилу

неділя, 5 травень 2024, 15:05

Уряд Фінляндії має намір якнайшвидше побудувати на своїй території завод із виробництва тротилу, аби надолужити дефіцит боєприпасів після повномасштабного вторгнення Росії в Україну, та просить допомоги в НАТО. Про це повідомляють Патріоти України з по...

Процес запущено: Кредитори України втрачають терпіння і хочуть добитися виплат відсотків за боргом, - WSJ

неділя, 5 травень 2024, 9:56

Компанії BlackRock та Pimco сформували комітет та найняли юристів для ведення переговорів з Україною. Вони прагнуть отримати до 500 млн доларів річних у вигляді відсоткових платежів. Про це пише видання "Обозреватель" з посиланням на The Wall Street Jo...