На шляху до 100 рублів за долар: Сьогодні американці опустили російську валюту до рівня весни 2016 року

Розплата за "велич" може виявитися росіянам не по кишені.

Путін остаточно потопить рубль? Ілюстрація: Радіо Свобода.

Російський рубль в четвер увечері впав до мінімального з весни 2016 року значення на тлі великих покупок валюти після початку роботи американських учасників ринку, при тому що значну частину сесії рубль був стабільний, незважаючи на триваючі розпродажі ОФЗ, повідомляють Патріоти України із посиланням на Reuters.

Були досягнуті рівні 69,23 за долар і 80,52 за євро, але до 16.35 (за київським часом) пара долар / рубль розрахунками на "завтра" торгувалася поблизу 68,92, а євро / рубль - 80,16, і рубль втрачає близько одного відсотка в обох крос-курсах.

"Америка відкрилася, і покупка була швидше за все звідти, дуже велика, більше $ 1 мільярда на біржі проторгувалася, мабуть, це перед виступом в ООН (у справі Скрипаля), при тому, що новинний фон в цілому чистий", - сказав дилер великого російського банку. Додатково зазначимо, що на 20.00 по Києву російська валюта чіпляється за курс 69,40 за долар.

Втрати все відчутніші: Нафтопереробка в Росії впала до річного мінімуму - це результат атак дронів СБУ, - Bloomberg

середа, 24 квітень 2024, 8:50

Нафтопереробка на російських заводах у квітні 2024 року впала практично до річного мінімуму. НПЗ (нафтопереробні заводи) в РФ квітні видавали лише 5,23 млн продукції на добу, що є майже найнижчим рівнем з травня-2023. Ключовою причиною падіння стали ре...

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...