Наче у вишиванці: Запоріжці випробовують новий трамвай власного виробництва (фото)

Більшість запчастин для трамвая створили в Запоріжжі, його корпус був зварений на машинобудівному заводі міста Калуш, опалювальна система виготовлена в Дніпрі, а скло купували в Києві.

У Запоріжжі на лінію виїхав для випробування новий трамвай. Фото:https://www.061.ua/

У вівторок, 30 травня, новий трамвай виробництва "Запорожжяелектротранс" виїхав на лінію з метою випробувань. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцевий сайт 061.ua.

Як стало відомо, більшість запчастин створили в Запоріжжі, корпус трамвая був зварений на машинобудівному заводі міста Калуш, опалювальна система виготовлена в Дніпрі, а скло купували в Києві.

Для того щоб новий вагон випустили на маршрут, він повинен "накатати" 200 годин в тестовому режимі. Очікувана ціна розробки - близько 6 мільйонів гривень.

Зазначається, що новий трамвай буде з низькою підлогою, що зручно для людей з обмеженими можливостями. На балансі КП в Запоріжжі таких трамваїв ще не було.

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...

"Вирішується доля війни": Туск закликав польських фермерів зупинити блокаду кордону України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:48

Прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск закликав польських фермерів припинити блокування кордону з Україною. Слова Туска після саміту Європейської ради в Брюсселі наводить "Польське радіо", передають Патріоти України. Глава уряду Польщі розповів, що Украї...