Нафтою від санкцій не відмиєшся: У Росії впали доходи від продажу сировини

Схоже, сировинної платформі росіян світить фінансове дно.

Захід сонця у нафтовиків. Фото: pravda.ru

Доходи російської економіки від продажу нафти в 2016 році знизились. За перші три місяці 2016 року Росія продала 62 мільйони тонн нафти, що на 4% більше, ніж за аналогічний період 2015 року. Незважаючи на збільшення обсягів продажу сировини в країни далекого зарубіжжя, прибуток за період січень-березень 2016 року знизився в 1,6 рази в порівнянні з торішніми показниками, пишуть Патріоти України про повідомлення на сайті Нескучные новости.

Росія від експорту заробила 13,07 мільярда доларів. Найбільший приріст продажу нафти був в країни СНД - 2,8%, але прибуток від даних поставок знизилася на 24% - до 1,02 мільярда доларів.

Як повідомлялося раніше, іранська влада має намір приєднатися до планів заморозки видобутку нафти, так як бажаний рівень видобутку нафти в країні досягнуто. Зараз вона становить 4,2 мільйона барелів на день, якщо включити в загальну цифру 500 тисяч барелів на день газоконденсату.

Ніж у спину росіянам: Туреччина готує багатомільярдну угоду з компанією зі США

неділя, 28 квітень 2024, 19:05

Туреччина веде переговори з американською енергетичною компанією ExxonMobil для укладення багатомільярдної угоди з купівлі скрапленого природного газу. Анкара прагне обмежити свою залежність від російських енергоносіїв, зазначають Патріоти України. Мін...

Скандал набирає обертів: Італія викликала посла Росії на килим через привласнення бізнесу

неділя, 28 квітень 2024, 11:52

Міністерство закордонних справ Італії викликало посла Росії у Римі після того, як Москва передала дочірню компанії італійської групи Ariston Thermo Group державному енергетичному гіганту "Газпром". Про це повідомив міністр закордонних справ Італії Анто...